onsdag 2 mars 2016

The Plan

Öppet spår gick galant för oss båda och därmed är vi redo att lämna det här kyliga landet. Långt ifrån det mesta är planerat men för er som undrar vart vi ska egentligen kan vi berätta hur planen ser ut just nu (se bild om du inte orkar läsa).

På torsdag (imorgon alltså) flyger vi till Sri Lanka där vi tänkte mjukstarta med sol, strand, surf, safari, rice and curry och lite berg i drygt två veckor. Därefter flyger vi till Australien för att möta upp Christians familj i Brisbane. 

I Australien har vi tre veckor framför oss då vi inte kommer att behöva ta många egna beslut, utan vi kan bara hänga med i programmet och njuta av resan. Först får vi några sköna dagar på den lilla paradisön Heron Island som ligger på Barriärrevet omgiven av kristallklart vatten och revhajar. Sedan packar vi in oss alla tretton i två små bussar och rör oss nedåt längs östkusten där vi ska uppleva Sidney, kängurus, Great Ocean Road, Koalor, vingårdar och mycket annat längs vägen. Vi avslutar med en BBQ i Melbourne innan vi vinkar hejdå till familjen och flyger till Chile.

I och runt huvudstaden Santiago spenderar vi några dagar innan vi flyger tillbaka en bit ut i havet till Påskön för att titta på stengubbar i en vecka. Därefter har vi fyra månader på oss att ta oss upp till Mexico City. På vägen dit vill vi se Machu Pichu, kulörta färger, sand- och saltöknar, klappa lamadjur, guppa på Titicaca-sjön, äta avocados och Ceviche(!), besöka Galapagos, vandra i berg, dricka Pisco sours, se Chichen Itzá, bada i vattenfall och så, så, så mycket mer... Stay tuned


3 kommentarer: